Eyroflam

Vanuit een gepassioneerd professionalisme richt Eyroflam zich op de nauwgezette productie van brandwerende (industriële) verven voor dragende constructies in staal, beton en hout. Onder het motto dat kwaliteit op kwantiteit primeert, is Eyroflam uit een jarenlange studie, verbetering en opbouw van de technische know-how omtrent passieve brandwerendheid in verven gegroeid. Deze technische toewijding spruit voort uit het fors toenemend belang van brandveiligheid voor zowel de publieke als de private bouwsector.

Ons assortiment aan milieuvriendelijke brandwerende verven versterken en verlengen bij brandgevaar de structurele stabiliteit van dragende constructies door middel van thermische isolatie of schuimvorming die op haar beurt de verspreiding van vlammen tegenhoudt. Als marktleider in passieve brandveiligheid bieden wij dan ook als enigste in Europa een bescherming tegen een vlamdichtheid van meer dan 251 minuten. Daarom werd en wordt ons assortiment aan producten en diensten in allerhande publieke gebouwen zoals bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, kerncentrales, concert -en gerechtsgebouwen als in talrijke voorzieningen van het openbare transport (zoals luchthavens) aangewend.

Bovendien wordt de toepassing van ons gespecialiseerd verfsysteem, dat een passieve bescherming tegen brandgevaar garandeert, in toenemende mate door zowel professionele studie- als architectenbureaus in haar krachtige efficiëntie ondersteund en bekrachtigd. Zoals vastgelegd in talrijke testrapporten, voldoen onze ecologisch verantwoorde en halogeenvrije producten zodus aan vastgelegde (inter)nationale (en Europese) juridische normen. Vanuit deze juridische en professionele grond staan wij dan ook in voor het uitschrijven van attestaties voor zowel de verzekering als de lokale brandweerautoriteiten.

Assortiment